Movies Lover

Written by : Precious Pinkest | 3:42:00 PM | 0


Lately, saya menonton pelbagai movies .. Dari cerita Hollywood,Bollywood (Tamil  pun saya layan baa),Thailand,Korean  hingga lah ke Pinoy aka Tagalog movie , in short term Asian Film.(Filem Melayu. jarang sekali ) Due to kebanyakkan cerita nya bagi saya hampir sama saja (Bagi saya lah.. jangan dikecam plak ). Tapi kalau filem Polis Evo, I just loved to watched it even banyak kali.. :P




This is how I look when my fave movies were played..hahaha!

Minat menonton movies ni,since saya masih kanak-kanak lagi. Yelah, zaman kanak waktu saya dulu tue,tak sama macam kanak-kanak kini..Nowadays kid ,having their own phone,tablets and computer. When I was kid, after school , samaada pergi playground to bermain or just stay at home watching tv. That time, lots of cartoon akan ditayangkan such as Doraemon,Dragonball,Sailormoon and etc. So from that habit, maka it became my hobby to watch from kartun ke drama series then upgrade ke movies.

Setelah meningkat dewasa, (perawan sudah la kan) , minat  tue masih ada tau. Hingga pada satu hari, saya bergaduh dengan adik lelaki , gara-gara berebut dengan remote tv ..hahaha!!!! Kenangan tak boleh lupa masa tue..and our mom, spanked us both kerana bising , ditambah lagi dengan keadaan rumah yang bersepah .. ( terasa oren kan ..) ..:)

There's a time also, when the hero & heroin , yang berkenan di hati saya ( mestilah yang muka handsome and pretty youuu ).. Saya akan listed down all their name on my buku kecil ( not buku 555 take note ) .. & I just can't stop re-watching my favorite movies all over and over again and eating something delicious to it . That's the way how I love to see Movies.

Terpikir juga nak tulis Movie Review, but entah saya sudah layak ke tidak untuk menulis this kind of artikel ? I told myself..hmm ..
Sharing The Love :)

Leave A Comment , Thank you! 😍

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.