Happy Birthday Dad & Bro | 10.10.2016

Written by : Precious Pinkest | 11:30:00 PM | 0





Both celebrant Bro & Dad

🎉 Hari ni 10.10.2016 📆, genap umur bapa yang ke-54 Tahun,& our not so younger brother yang ke-17 tahun. Pejam celik,pejam celik.. dah besar rupanya adik kami sorang ni. Macam baru jak rasanya dia dilahirkan semalam.. Huwaah... Means akak nya pun dah semakin tua..😂.

Wish from us ,
May Allah S.W.T fill your life with endless happy moment,countless surprises , Semoga dipanjangkan umur , murah rezeki dan dipermudahkan urusan dunia & akhirat..

Pada asalnya, plan nak beli kek jak balik kerja ,Tapi my both sissy's dah planning awal² , nak baking kan 🎂 Kek choc moist untuk mereka..(not an expert baker's, but we do love baking). Dah alang² macam tue, better buat 🍴 gathering dinner . Call adik beradik yang lain, datang rumah waktu makan malam.  But my sissy seorang plak, yang tak dapat datang, padahal dia yang plan nak datang rumah ,tapi dia plak yang tiada.. Hmmm..(Dia tak tahu pun, akak nya mau buat our favorite "Spaghetti " 🍝 ) ..😁

Just the boys & the kiddos
Since we're a big family and having lots of kiddos.. Rumah memang meriah lah and superb bising dengan our anak² buah & of course my naughty boy.. Hahaha!! , belum masuk lagi my sissy kids 3 orang.. Luckily, dapat jiran sebelah yang understanding..

Candid Kunun 

Tak mau rugi, selfie with the cake ( Budak tak sabar nak makan kek kat sebelah tue )

Even though, preparation is so so simple but at least have made our both parents happy, that's the most valuable gifts 🎁 as for them,seeing their all children get together for once in a while.Since some of us siblings are having our own family, so a moment like this are much quality and rarely for us.

Para Lady's (mom,sissy & ipar duai) tak mau ber-selfie wefie, all is in miserables look ..lol!!




Sharing The Love :)

Leave A Comment , Thank you! 😍

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.