50 Ideas Pelamin Kayu Pallet | Unik Dan Kreatif

Written by : Precious Pinkest | 10:43:00 AM | 3

Nasiblah turn sendiri dah lama habis, if tak ..teringin juga nak pelamin konsep rustic & vantage like pallet.. suka sangat dengan idea pelamin dari kayu pallet ni. I wondered siapa agak nya yang pertama inventing this, really salute him or her .



So far, belum pernah lagi attend wedding or pertunangan yang gunakan konsep ni dalam keluarga or friends. Tak tahu pula bagi yang tak menjemput tue .Oleh kerana minat makin mendalam , I decided to googling all the pelamin made by pallet. So guys permission to pinjam korang punya gambar ok , nak embed dalam my entry for future reference thus giving idea buat para bakal² pengantin yang turut sama menyukai konsep ni.

Photo Source : Google

Alahai, rambang mata tengok pelamin² diperbuat dari kayu pallet ni, nak embed semua sekali dalam blog ni, sampai tahun depan pun tak siap lah jawabnya..hahahha!!1.. thousands of wonderful pelamin pallets, I only choose 50 among the best design yet simple and lovely on my eyes..

If you all still tak puas hati and need more , rajin² jew lah google ye .. Ok Bai!!


Next entry, Hantaran menggunakan kayu pallet plak ..Stay tune !. .. :)







Sharing The Love :)

3 comments:

  1. Dah jadi trend skang pelamin guna kayu pallet ni.
    Thanks for sharing this.

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.