L0nely m0ment

Written by : Precious Pinkest | 7:12:00 PM | 1

Hmm lama tak berblog sejak start raya ni.banyak hal nak kena setel aka siapkan. .balik umah,sibuk lak dengan kerja2 rumah. . .paham2 jew la,owg p0mpuan. . .huhu. . .s0 much w0rk to do lol. ..
(Saje la tue nak wat sibuk,so that wendu kat hubby tak rasa sngat. .:-P)
Since hubby out of t0wn,rasa sunyi lak..tido s0wg2,peluk bantal jew la. . .:'(..padan muka kan. . .,lau hubby ada kat umah,asik ajak gado . .skang dah takde bawu nak cari....what a life',aisehmen. . .
Takpe,awal bulan depan karang,hubby nak balik dah. .b0le lah manja2 t. . .(jangan jelez ye). . .h0pefully si Dia baek2 jew kat sana and pulang ke rumah dgn selamat. . Amin!
Okai la,till here saja luahan hati untuk hari ni..daaa!
Sharing The Love :)

1 comment:

  1. Br0ken_heart10/02/2010 3:03 PM

    X el0k gado ngan suami..m0ga berbahgia pai ke anak cucu.

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.