W0nderful Weekend

Written by : Precious Pinkest | 5:06:00 PM | 12

Fuh! Penat nya ari ni. .penat melayan karenah my niece and nephew. .Dah jadi kebiasaan,bila time cuti ni,adik2 biasa hantar anak d0wg gi umah,suh saya t0l0ng jaga kan. . .taupun in english baby sitter..3 org baby ni berumur dalam lingkungan 9 bulan hingga setahun...payah gak jaga budak2 ni ye,.n0 w0nder la betapa besar nya peng0rbanan se0rg ibu ke atas anak2 nya...nak buatkan susu,beri makan,mandikan,belum lagi bila berak,nak ceb0k,lau kencing tukar lampin. .mujur la zaman skang dah ada pampers.mudah sikit. . .bayangkan,in a day,jaga 3 org budak. .pening pale di buat nya. .baby nangis sana sini..memang sibuk la sngat ari ni..sibuk jaga budak la. .nasib baek hubby x de kat umah skang,lau tak jelez la dia t..hehe. .laupun weekend ni juz spent t0k anak2 buah,happy gak..meriahnya satu umah ni,kec0h pun ada..sekurang2 nya terubat gak rasa rindu kat hubby bila teng0k gelagat budak2 ni..setakat ni saya dah ada 4 org anak buah. .t ada masa saya kenalkan tiap tiap s0wg on my next chapter k. . .sekian lu. . .Selamat ber hari minggu semua. . .
Sharing The Love :)

12 comments:

  1. asyik bisa nulis tanpa beban, thank's udah share...jadi inget ABG ;) LAGI SMS :)

    ReplyDelete
  2. rajinnya jaga anak2 buah...
    rumit jugak nak jaga budak2..
    sebab makan, pakai dorang, semua kita kena jaga..

    ReplyDelete
  3. @annfrendly

    huhu..your right siz..
    mang payah pun jaga bebudak ni..
    tapi hapy gak la..

    ReplyDelete
  4. @andrihdt

    Your Welcome ...
    Your site full of information ..
    keep it up..

    ReplyDelete
  5. Awesome site you have here .
    Soo Pinky .

    ReplyDelete
  6. wah anak lu kembar tiga ke?fuyyoo. :P

    ReplyDelete
  7. @Un Phat Lee

    ish...ish...x la
    tue anak2 my sibling vha..
    hehe..

    ReplyDelete
  8. have a wonderful weekend PD....:) thanks for dropping by...:)

    Btw, you are invited to join my giveaway contest. Hope you can join us! Thanks....:)

    ReplyDelete
  9. Hi Pink Diva,

    Thanks for leaving a comment in my blog post How to change post title background color. I have responded to your comment.

    BTW hope you don't mind me being busy body for a good cause. Have you and your blogging buddies and readers already registered to vote (as a voter to elect your MPs and ADUNs). If not, do head for the nearest post office to do so please.

    ReplyDelete
  10. Ur welcum Pet. . Thanx too 4 visit mine. . .
    Thanx 4 remind ,am already d0ne it. . .hehe. . .

    ReplyDelete
  11. Qqdwqdsaas ascaassc fdrewe:
    a French car, bought that year, was over thirty-five thousand dollars
    will--only--get you gone

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.