WordLess Wednesday #4 - Unusual Weird Shoes

Written by : Precious Pinkest | 10:05:00 AM | 14

♥ ASSALAMUALAIKUM ♥

WordLess Wednesday ....











All Image Credited To Google


Sharing The Love :)

14 comments:

  1. pelik tapi benar... hihi.. banyak2 kasut tu.. kasut cd player tu ja sy berani pakai.. hahaha

    ReplyDelete
  2. @echaRierie Ada berani pakai ker dear?..hehe :)


    @nowriz saya suka yang paling atas tue..lau tak tinggi sangat dan tanpa tikus tue..hikhikhik

    ReplyDelete
  3. saya suka tu yang jari kaki tu oh.. semat ni.. hahaha.. :-D..

    ReplyDelete
  4. Love the last pic, because I'm a Converse fanatic! Haha. ;)

    ReplyDelete
  5. Okaaayyy....cool! Haha. Kecuali yg no 3 tu...yeewww..geli la mau pakai..hahhaa

    ReplyDelete
  6. uina couz,aku mau yang kulit ular tue!!!

    ReplyDelete
  7. punya main cool ni kasut2...

    ReplyDelete
  8. suka kasut yang ke-3 dan yg last :) mmg pelik dan menakutkan hahhaa...wordless!

    ReplyDelete
  9. wah bestnya kasut yang ada cd player tu.....mau satu lah..:)

    ReplyDelete
  10. waaa.....sooooo weird and creative!!!

    paling creative yg kasut mcm kaki tu dear!haha..i want it!

    ReplyDelete
  11. SCARYNYA.. bg free pn sa xmau oh kalu ni..hahaha

    ReplyDelete
  12. kasut no. 3 buat gua rasa nak termuntah! har har har!

    ReplyDelete
  13. @Aki Semat kah Adik Aki? Akak rasa seram ooh..:)

    @Fadzmie Mohamad Converse tu ok lah sikit compared than others..hehe

    @Aemy Shamy Bagi free pun confirm tak nak kan...hehehe

    @Rika Cassandra Ambil mo la vha Couz..hikhikhik!!!

    @v For me not cool jak but kinda of scary ohh..:)

    @Elih Japahar hahaha!! wordless it is bro.

    @kay masingan Best kan..jalan2 dengan kasut tu sambil dengar lagu gitu..wkakaka!!!!

    @Azeanthy Paiman Aik you want yang tue dear..? ndak takot kah ? hmmm

    @Wency Jelson So Do I dear..:)

    @Gua Tertidur ..Ye ker?..tak stim erk tengok those kasut tue Adik Gua?..hehehe

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.