Blog Of The Week - #4

Written by : Precious Pinkest | 9:16:00 AM | 5


♥ ASSALAMUALAIKUM ♥

Salam ramadhan to all my beloved readers.Today we already perform 6 days of fasting..( For those yang tak ponteng lah )..hikhikhik!!..Ok as usual,today I'll introduce to you my BOTW for this week.

And the highest refferal winning goes to http://nilamsuhana87.blogspot.com owned by cute chubby Nilam Suhana.


Click To Zoom
 "Nilam Suhana binti othman, puteri ini umpama istana permata biru, yang ingin selalu berkilau memancar kehidupan dan tunduk pada kekuasaan Pencipta... syukur aku diberi nyawa untuk melalui kehidupan di dunia merentasi takdir yang telah di tentukan dan mencari bekalan kedunia yang nyata... Alhamdulillah" - she said on her profile.

Owner's Blog Photo

As I recall,last week that I follow her blog.I remembered I've comment some of her post that day..Probably from there they click my link to this blog..Thank a bunch to you dear..

Make sure you pop over to Adik Nilam Suhana and take a peek :) Follow her and you wont regret it ,promise:)

If you want your blog to be featured in Pink Diva™' blog of the week, click HERE to see how to be in with a chance :)
Sharing The Love :)

5 comments:

  1. huhu.. thanks... adoi.. malu plak tba2... keh2...besar muka saya tu... hahha...terima kasih ya... sangat2 menghargai.. and saya pon terkejut gak tengok 79 view dari blog saya... tapi sebenarnya.. sila baca entri di bawah... :)

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/kenapa-aku-suka-464.html

    sebenarnya saya ada wat entri tentang blog nih... sebab menjadi follower yang ke 464...terharu.. :) terima kasih yer...

    ReplyDelete
  2. @PeRmAtA bIrU alalala..so sweet of you dear..
    patut ar ramai yang skodeng blog saya,hairan aka pelik gak ..bab blog http://nilamsuhana87.blogspot.com kat referrer aku ni macam tak pernah lihat dalam list referrer..

    Kan best lau dear ada link kat saya entri ni..hehehe:)

    btw..thanx for this entry,and mang patut pun you are my BOTW this week..

    Selamat berbuka nanti dear:)

    So touched oh..:)

    ReplyDelete
  3. hehhe.. pink diva::: memang sengaja x link... sebab nak wat suprise.. serius betul2 terkezuttt... :)

    heheh.. selamat berbuka juga..:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk BOTM #4...sungguh bertuah blog itu :D jom terjah ramai-ramai...

    ReplyDelete
  5. okey dear, will follow her..hehe...

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.