WordLess Wednesday #9 - Moon Cake 2011 Edition

Written by : Precious Pinkest | 10:42:00 AM | 10

♥ ASSALAMUALAIKUM ♥

WordLess Wednesday...











Sharing The Love :)

10 comments:

  1. wohooo...sis..kueh bulan ka tu? hehee

    ReplyDelete
  2. waa..banyak nya dear..ada pa2 majlis ka?hee..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya! mau packing utk apa tu Pink Diva :)

    P/s: sori lama sgt tak jenguk sini..apa khabar ?

    ReplyDelete
  4. @Akue Achik Yes my dear..it is kuih bulan..:)

    @Azeanthy Paiman Its only a part dear,ada banyak lagi belum siap di pack,habis jew sibuk beraya,and now saya sibuk pulak dengan kuih bulan ni.Rutin tahunan ..mau kasik dgn keluarga dan rakan my boss.hehehe..

    @Elih Japahar Untuk moon cake festival next week tue bro..

    P/S : its ok bro..me much pretty fine..how do you do?:)

    ReplyDelete
  5. Sheng..tau ka peminat kuih bulan tau!! terliur2 saya tgk ni gambar..hahah

    ReplyDelete
  6. Banyak juga ni. Haha. Kalau saturang makan ni, satu minggu belum tentu habis. Haha. Saya suka betul tu kotak kuih bulan dalam gambar no 2 tu. Menarik! ^^

    ReplyDelete
  7. @Dida mumin♥ Yakah dear?..sama lah kita..sia pun peminat kuih bulan ni..hehehe

    @Fadzmie Mohamad Banyak bab nak distribute to bro..hehehe..sia pun suka tue pakej No 2...mujur lah si boss bagi yang ni juga untuk staff..hahahah!!!! best untuk simpan barang kemas..

    ReplyDelete
  8. punya main banyak..he he he he..wah d opis pun ada ni..

    ReplyDelete
  9. banyaknya!...bagi 1. hehehe

    ReplyDelete
  10. Macam jewellery bbox pulak kan?. Cute.

    ReplyDelete

Note : All comments are moderated manually by real humans, so you won't see them appearing immediately.

For Non-Bloggers
Please select profile & click "Name/URL" If you do not have any profiles on any those listed. (Leave the URL empty).

It's harsh to call you Anonymous , So please Leave at least a Name.